Rekisteriseloste

KOTORAITIN ASIAKASREKISTERI

päivitetty 1.9.2018   

1. Rekisterinpitäjä: Kotoraitti Oy

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö: Kotoraitti OY, Sanna Hilapieli, sanna.hilapieli[@]kotoraitti.fi

3. Rekisterin nimi: Kotoraitti Oy:n asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakasrekisteri tarkoittaa Kotoraitti Oy:n liiketoiminnan asiakkuuksia ja sivustokävijöitä.
Henkilötietojen käsittelyn perusteena on Kotoraitin ja asiakkaan välisen asiakassuhteen ylläpito. Henkilötietoja käsitellään seuraavissa käyttötarkoituksissa:

- Kotoraitti Oy:n oma tiedottaminen, viestintä ja markkinointi

- Asiakaspalautteen kerääminen

Henkilötietojen käsittelijänä voi toimia myös ulkopuoliset palveluntarjoajat tietosuojalainsäädännön asettamissa rajoissa.


4.1. Sivusto

Sivustolla kerätään henkilötietoja vain lomakkeiden kautta käyttäjän syöttämänä. Näitä tietoja käytetään vain ja ainoastaan lomakkeenmukaiseen käyttöön.

Sivusto käyttää evästeitä. Niistä lisää kohdassa 7.

5. Rekisterin sisältämät tiedot

Yhteystiedot, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaan ja Kotoraitti Oy:n välinen viestintä.

7. Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään rekisterissä niin kauan, kun voidaan katsoa asiakassuhteen olevan voimassa tai asiakkuuden aktiivinen.

8. Evästekäytäntö

Mikä on eväste?
Eväste on yleensä pieni tekstitiedosto, jonka Internet-selaimesi tallentaa päätelaitteeseesi käyttäjän tunnistamiseksi ja uudelleentunnistamiseksi. Tekstitiedosto sisältää pienen määrän tietoa, jota internetpalvelin voi lukea vieraillessasi seuraavan kerran samalla sivulla. Kunnioitamme aina käyttäjien yksityisyyttä, emmekä koskaan tallenna evästeisiin käyttäjää yksilöivää tietoa. Käyttäjän tunnistaminen evästeiden perusteella ei ole mahdollista.


Sivustolla käytettävät evästeet


Evästeiden avulla voidaan kerätä muun muassa seuraavia tietoja:
  

•    käyttäjän IP-osoite    
•    kellonaika
•    käytetyt sivut ja niillä käytetty aika   
•    selaintyyppi, päätelaitteesi käyttöjärjestelmä
•    miltä palvelimelta ja mistä verkkotunnuksesta käyttäjä on tullut Sivustolle
    
    

Sivusto saattaa sisältää myös kolmansien osapuolten, kuten mittaus- ja seurantapalveluiden, evästeitä.Evästeiden estäminen
Voit halutessasi itse hallinnoida, missä laajuudessa suostut evästeiden käyttöön ja mainonnan kohdentamiseen.
Voit estää evästeiden käytön muuttamalla selaimesi asetuksia.

9. Tietojen luovutus ja tietojen siirto EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle

Asiakastietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille muutoin kuin erillisen sopimuksen mukaisesti.

Asiakastietoja voidaan siirtää EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja sen asettamissa rajoissa.

10. Rekisterin tietoturvallisuus ja tietojen säilytys

Mahdollinen paperiaineisto säilytetään lukituissa tiloissa, jonne pääsy vain Kotoraitti Oy:n johtotehtävissä työskentelevillä. Sähköiseen asiakasrekisteriin on pääsy vain Kotoraitti Oy:n henkilöstön johto- ja markkinointitehtävissä työskentelevillä. Rekisteri on suojattu henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

11. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröity voi pyytää poistamaan tai muuttamaan tietoja Kotoraitti Oy:n asiakasrekisteristä. Rekisteröidyllä on oikeus saada tietää, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on merkitty esittämällä pyyntö kirjallisesti tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä on velvollinen korjaamaan rekisterissä olevat virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet tiedot.