Tule meille töihin!

Kotoraitti Oy työllistää noin 20 työntekijää kolmella paikkakunnalla. Suurimmalla osalla työntekijöistä on Sosionomi (AMK) -tutkinto. Löydät avoimet työpaikkamme aina mol.fi -sivustolta tai tältä sivulta osoitteesta kotoraitti.fi/rekry


Avoimet työpaikat:

PÄIVITETTY 17.6.2019:


keravasymbolivalk600.png

 

17.6.2019

PERHEOHJAAJA [6 paikkaa]

1-2 paikkaa sosionomi AMK, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, KERAVAN YKSIKKÖ

Perhepalvelukeskus Kotoraitti hakee Keravalle aukeavaan yksikköön perheohjaajia (sosionomi AMK, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja) osaksi moniammatillista tiimiä.

Työ on kaksi- / kolmivuorotyötä.

EDELLYTÄMME hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä työskennellä aikuisten ja lasten kanssa, sujuvia raportointitaitoja ja ymmärrystä lastensuojelun prosesseista. Tärkeää ovat hyvät tiimityön taidot sekä kyky itsenäiseen työhön. Menetelmäosaaminen ja täydennyskoulutukset katsotaan eduksi.

TARJOAMME monipuolisen työn osana moniammatillista tiimiä (perheohjaaja, perheterapeutti, sosiaalityöntekijä, vuorovaikutustyöntekijä). Pyrimme vahvistamaan työntekijän osaamista menetelmäkoulutuksilla. Työryhmällä on työnohjaus. Omien vahvuuksien ja osaamisen hyödyntäminen työssä on toivottavaa, annamme mahdollisuuden oman työn suunnitteluun.


Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Linkki mol.fi sivun hakuilmoitukseen >

 

TYÖKOKEMUS 1-5 vuotta
TYÖ ALKAA sopimuksen mukaan
TYÖAIKA 3-vuorotyö
TYÖN KESTO yli 12 kk

CV + vapaamuotoinen hakemus PDF-muodossa (ei tutkintotodistuksia)

HAKEMUKSET JA LISÄTIEDOT
suvi.mastomaki@kotoraitti.fi
044 557 2254

 

 


 

5.6.2018

SOSIAALIALAN OHJAAJA

KUORTANEEN TOIMIPISTE. Sosionomi AMK, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja

Perhepalvelukeskus Kotoraitti Kuortaneella hakee yhtä perheohjaajan sijaista (sosionomi AMK, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja) osaksi moniammatillista tiimiä.

Työ on kaksivuorotyötä.
EDELLYTÄMME vuorovaikutustaitoja, kykyä työskennellä aikuisten ja lasten kanssa, sujuvia raportointitaitoja,  ymmärrystä lastensuojelun prosesseista. Tärkeää on myös hyvät tiimityön taidot sekä kyky itsenäiseen työhön. Menetelmäosaaminen katsotaan eduksi.

TARJOAMME monipuolisen työn osana moniammatillista tiimiä (perheohjaaja, perheterapeutti, sosiaalityöntekijä, vuorovaikutustyöntekijä). Pyrimme mahdollistamaan työntekijän oppimista menetelmäkoulutuksilla.
Työryhmällä on työnohjaus. Omien vahvuuksien ja osaamisen hyödyntäminen työssä on toivottavaa, annamme mahdollisuuden oman työn suunnitteluun.

Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Linkki mol.fi sivun hakuilmoitukseen >

TYÖKOKEMUS 1-5 vuotta
TYÖ ALKAA sopimuksen mukaan
TYÖAIKA 2-vuorotyö
TYÖN KESTO 6-12 kk
HAKU PÄÄTTYY 21.6.2018 klo 12.00

CV + vapaamuotoinen hakemus PDF-muodossa (ei tutkintotodistuksia)

HAKEMUKSET JA LISÄTIEDOT
suvi.mastomaki@kotoraitti.fi
044 557 2254kuortanesymbolivalk600.png
tamperesymbolivalk600.png
sjokisymbolivalk600.png

5.6.2018

SOSIAALIALAN OHJAAJA

KUORTANE, SEINÄJOKI, TAMPERE
Sosionomi AMK, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja

 

Perhepalvelukeskus Kotoraitti Kuortaneella, Seinäjoella ja Tampereella hakee SIJAISIA eritipituisiin työsuhteisiin. Työ on kaksivuorotyötä.

EDELLYTÄMME hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä työskennellä aikuisten ja lasten kanssa, sujuvia raportointitaitoja, ymmärrystä lastensuojelun prosesseista. Kokemus perheiden kanssa työskentelystä sekä menetelmäosaaminen katsotaan eduksi.

TARJOAMME monipuolisen työn osana moniammatillista tiimiä (perheohjaaja, perheterapeutti, sosiaalityöntekijä, vuorovaikutustyöntekijä).

Linkki mol.fi sivun hakuilmoitukseen >

TYÖKOKEMUS 0-1 vuotta
TYÖ ALKAA sopimuksen mukaan
TYÖAIKA 2-vuorotyö
TYÖN KESTO alle 11 pv

HAKEMUKSET
Vapaamuotoinen hakemus  sähköpostilla yksiköiden vastaaville

suvi.mastomaki@kotoraitti.fi (Kuortane)
sanna.salo@kotoraitti.fi
(Seinäjoki)
anne.terava@kotoraitti.fi
(Tampere)


Avoin hakemus

Aina ei ole hakua päällä, mutta osaajille löytyy usein tekemistä. Jätä vapaamuotoinen hakemus, jossa yhteystietosi, kuvaus itsestäsi sekä mahdollinen CV sähköpostitse: info[at]kotoraitti.fi. Kutsumme hakijoita haastatteluun tarpeen mukaan.